A kultúra városa

Nyelv:

Kapcsolat

Hogyan működik a kártya?

Az Irány Pécs! kártya kedvezménykártya rendszerként működik, a rendszer üzemeltetője a IRÁNY PÉCS Turisztikai Nonprofit Kft. A kártyához minden Pécsre érkező egyéni vendég ingyenesen jut hozzá, amennyiben a kártyarendszerhez csatlakozó szálláshelyek egyikén minimum egy vendégéjszakát eltölt. A vendégek kártyáját az elfogadóhelyeken kártyaleolvasó készülékkel azonosítják, a kedvezmények és ingyenes belépők így könnyen és egyszerűen igénybe vehetők. Néhány elfogadóhelyen elég csupán a kártya felmutatása a kedvezmények igénybevételéhez.

Hogyan jutok ingyenes kártyámhoz?

Amennyiben Ön minimum 1 éjszakát eltölt egy a kártyarendszerhez csatlakozott pécsi szálláshelyen, amely tagja a Pécs Turizmus Egyesületnek (bővebb információ a www.kartya.iranypecs.hu oldalon a szálláshely menüpontban!) úgy a szálláshelyen megérkezéskor azonnal és ingyenesen megkapja Irány Pécs! kártyáját. Ezzel Önnek mindössze annyi teendője van, hogy kitölti és aláírja az adatlapot és az átvételi elismervényt.

Milyen előnyöm származik a kártya használatából?

Az Irány Pécs! kártya 5 pécsi látnivaló ingyenes meglátogatására jogosít egy alkalommal az Ön pécsi tartózkodási ideje alatt, emellett jogosult egyszer ingyenesen részt venni az IRÁNY PÉCS Turisztikai Nonprofit Kft. által szervezett városnéző sétán is. ( bővebb információ az elfogadóhelyekről a www.kartya.iranypecs.hu oldalon az elfogadóhelyek menüpontban) A kártya a fenti ingyenes szolgáltatások mellett számos pécsi turisztikai szolgáltatónál 7-50%-os kedvezményben részesül kártyája leolvasásával, vagy felmutatásával. Hogyan kapom meg a kedvezményeket és az ingyenes szolgáltatásokat?
Önnek csak annyit kell tennie, hogy vigye magával a szálláshelyen kapott kártyát és érintse hozzá az elfogadóhelyeken elhelyezett leolvasó készülékhez, illetve néhány elfogadóhelyen az azonosítást kártyája felmutatásával is elvégezheti. A leolvasókészülék azonosítja, hogy érvényes-e a kártyája, hány főre érvényes a kártya, illetve hogy igénybe vette-e a már az egy alkalomra járó kedvezményes, vagy ingyenes szolgáltatást.

Hány főre szól a kártya?

Egy kártyára a szálláshely recepciója több, együtt utazó személyt is regisztrálhat. Pl : egy család egy kártyát kap, amelyen felnőttek és 3 év feletti gyerekek is aktiválva vannak. a kedvezményeket annyi személy veheti igénybe, ahányat a kártyán a szálláshely regisztrált.

Hány éves kortól kaphat kártyát a gyermekem?

A szálláshely recepciója 3 éves kortól regisztrálja a gyerekeket a kártyarendszerbe.

Mettől meddig érvényes az Irány Pécs! kártyám?

Az Irány Pécs! kártya teljes pécsi tartózkodása alatt érvényes, a szálláshelyen történő bejelentkezés napján 14 órától a kijelentkezésig, tehát ha Ön például pénteken délután érkezik és jelentkezik be a szálláshelyére azonnal megkapja a kártyáját és ha pl.vasárnap délelőtt távozik egészen addig élvezheti a kedvezményeket.

Hazavihetem-e magammal az Irány Pécs! kártyát?

Nem, az Irány Pécs! kártyát a szálláshelyről történő távozáskor le kell adnia a recepción. A szálláshelyek jogosultak kauciót kérni a kártyáért, melyet annak visszaadásakor visszafizetnek a vendégnek.

Biztonságban vannak-e az adataim?

Igen, a szálláshelyen kitöltött adatlapon megadott adataimat sem az szálláshely, sem IRÁNY Pécs Nonprofit Kft., illetve jogosulatlan harmadik személy fel nem használhatja nyilvántartási illetve hírlevél küldésen kívüli célokra.

IRÁNY PÉCS Turisztikai Nonprofit Kft. 7624. Pécs Esze T. u.5. www.iranypecs.hu

Citypay

nfu